ادامه مطلب
کاه گندم
کاه گندمکاه محصولی از ساقه غلات مانند گندم و جو است و هنگام خرمنکوبی، خرد میشود، از دانه جدا میشود....
ادامه مطلب
ادامه مطلب
کاه جو
کاه جو نسبت به کاه گندم مواد معدنی بیشتری دارد، به همین دلیل برای برخی دام ها مناسب تر است. کاه جو بدون...
ادامه مطلب
ادامه مطلب
کاه عدس
این کاه پس از برداشت عدس و خرمان کوبی کردن عدس به دست می آید این نوع کاه دارای مواد پروتئینی بالایی است...
ادامه مطلب
ادامه مطلب
کاه لوبیا
کاه لوبیا در مقایسه با سایر کاه (گندم و جو و ...) از نظر مواد مغذی بهتر است و به دلیل وجود منزیم و سدیم...
ادامه مطلب
ادامه مطلب
کاه نخود
کاه نخود پس از برداشت نخود و خرمان کوبی کرن نخود بدست می آید. این کاه از منابع غنی پروتئین است و در تغذیه...
ادامه مطلب